MENU
SOEP
Kreeftensoep
9,5
Franse vissoep
9,5
Hollandse garnalencocktail
10,95
fruits de mer ‘seafood bar’
combinatie van diverse koude schaal- en schelpdieren; mosselen, kokkels, vongole, scheermessen, alikruiken, amandes, wulken, huissalade, scampi’s, zeewier salade en 2 oesters p.p., 1/2 kreeft p.p., langoustines, gamba’s en snow krab. geserveerd op ijs
47,5
75
Plateau met diverse oesters
23,5
45,5
FISH & CHIPS
Geserveerd met frites, saus en salade
Kabeljauw
17,95
Kibbeling
12,95
Inktvisringen
14,95
Slibtong 2 st.
19,5
Gamba’s (ongepeld) met knoflook
21,5
Zeebaarsfilet met antiboise
24,5
Zalmfilet met mosterdsaus en groene groenten
19,5
Kreeft gekookt
1000 gram of 500 gram
44,5
24,5
King Krabpoten gekookt
400 gram
38,5
PANNETJE MOSSELEN
Geserveerd met friet of aardappeltjes en salade
Belgische wijze
gekookt in “duvel” bier
21,5
Franse wijze
gekookt in witte wijn met knoflook en room
21,5
Maak jouw eigen website met JouwWeb